Meteen naar de inhoud

Brandned

+31 6 41240505

Bel ons!!

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Brandwerend glas speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de brandveiligheid in gebouwen. Dit specifieke veiligheidsglas beschikt over sterk brandvertragende eigenschappen, die ervoor zorgen dat de verspreiding van een eventuele brand in het gebouw beperkt wordt. Dankzij de vertragende werking zorgt brandwerende beglazing ervoor dat alle aanwezige mensen het pand veilig, via de vluchtwegen kunnen verlaten.

Onze team zorgt dat uw glas met brandwerende glas vervangen worden waar het nodig is. Nieuwe glaslatten aanbrengen en schroeven las het en geschilderd worden conform de bestaande kozijnkleur. 

In sommige gevallen en vooral in de monumenten gebouwen, wordt sommige aanpassingen zeer beperkt. Het kozijn, bijvoorbeeld moeten intact blijven wat eist een andere oplossing om glas brandwerende te maken. In dit geval gaan we voor brandwerende voorzetramen. Soms en om het gewicht last op kozijn te verminderen, kiezen we voor een Metaglas voorzetraam . Deze ultra licht brandwerende glas is overal te monteren op de oude kozijnen

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder!