Meteen naar de inhoud

Brandned

+31 6 41240505

Bel ons!!

Brandwerende Deuren

brandwerende deuren

Ons team kan uw deuren monteren of vervangen of zelfs een brandwerende strip in te frezen waar het nodig is. Wij kunnen de juiste deur op de juiste plek voor u monteren en afstellen. In samenwerking met onze leverancier kunnen we zorgen dat uw deur snel besteld,, bezorgd, gemonteerd en zelfs geschilderd is als het nodig is.

Brandwerende strip

Brandwerende deur strips kunnen de brandweerstand van een deur in een brandscheiding opwaarderen. Wanneer er brand uitbreekt zal de strip opschuimen zodat de brand vertraagd wordt. In veel bestaande bouw kan dit een goedkope oplossing zijn zonder dat er grote verbouwingen aan te pas hoeven te komen. Brandwerende strips bevatten een intumescerende strip die tijdens brand opzwelt waardoor de kieren en naden rond de deur worden afgesloten en brandoverslag onmogelijk is. De montage van de strips gebeurt door een gleuf in de zijkant van de deur te frezen. De strip bevat een zelfklevende rand die eenvoudig in de deur bevestigd kan worden.

Sommige deuren hebben een streep van meer dan 6 mm onder wat maakt het makkelijk voor brand als voor rook over te slaan. Met hardhoutlatten, lijm en schroeven dekken we deur op en minimaliseren we dat streep tot een paar millimeters. Wij schuren de deur, schilderen we het conform de bestaande kleur dat u er niks van merkt of verschil ziet .

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder!